Register    Login    Forum    FAQ    PinSimDB.org

Board index » Resources » FP Addons




Post new topic Reply to topic  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Author Message
 Post subject: Re: Pindmd and Ledwiz downloads.
 Post Posted: Mon Mar 11, 2013 4:48 pm 
Offline

Joined: Sun Feb 24, 2013 9:42 am
Posts: 350
Hey Macro, hey Rooter, and hey everyone else involved :)
Today I started plugging in my PINDMD2 and my LEDWiz Board at the same time. the problem I am facing, and I cannot believe this is really happening, is that only either of the two features can be used. I have two different opengl32.dll, and only one of them supports each item. The opengl32.dll that I can download at PinDMD.com from Russel supports perfectly fine the DMD. Every animation, everything really works nicely. However, with that opengl32.dll (it is part of the FP-interceptor 1.02.2013), the LEDWiz basically does nothing. The opengl32.dll that is provided in Macro's post for the usage of the LEDWiz, which is a different opengl32.dll from the PINDMD2, runs the LEDWiz perfectly fine without issue. Howver, if I use this opengl32.dll if FP, the PinDmd doesn't work at all. It basically states PinDMD upon loading, but it doesn't display anthing that it should.
Since I can only have one opengl32.dll file running in the Future Pinball directory, I now have the problem, that I cannot run both the LEDWiz and the PinDMD at the same time, which is really a nightmare.
Could anybody, please, help me out with this, since I have now finished my cab but can only use half of my gadgets ... omg, this is really bad...
a totally frustrated returnee...


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pindmd and Ledwiz downloads.
 Post Posted: Mon Mar 11, 2013 6:20 pm 
Offline

Joined: Sun Feb 24, 2013 9:42 am
Posts: 350
Okay, terribly sorry and totally noobish :) I basically had the wrong opengl32.dll installed, which did not support PinDMD2 + LEDWiz at the same time. After a one hour reading online I basically caught up and found the correct files. Sorry everyone involved. That was real stupid. I am enjoyoing Addams Family and Getaway with full DMD and LED support right now. Thank you so much for this!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pindmd and Ledwiz downloads.
 Post Posted: Wed Mar 13, 2013 3:36 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 16, 2012 12:49 am
Posts: 143
No worries, it is an easy mistake. I had the same problem for a while and spent hours trying to debug my code, which was totally fine. :oops:


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pindmd and Ledwiz downloads.
 Post Posted: Sat May 18, 2013 9:23 am 
Offline

Joined: Sat May 18, 2013 9:03 am
Posts: 1
you guys are great. Followed the instructions and it worked right away in my CAB.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pindmd and Ledwiz downloads.
 Post Posted: Sat Sep 14, 2013 9:49 am 
Offline

Joined: Wed Sep 11, 2013 4:40 pm
Posts: 1
Hi,
I'm trying to get ledwiz to work with fp in my cab. It works fine with vp. I loaded the files from the first post into the designated directories, but no ledwiz table works. I get no errors and in debug mode i can see that ports of the ledwiz are switched on and off, but no flasher goes on.
Any ideas?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pindmd and Ledwiz downloads.
 Post Posted: Mon Dec 16, 2013 8:16 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 13, 2013 4:54 pm
Posts: 8
Where is it installed?

I'm new to this.

Unzip, what then where I have folders that goes?


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pindmd and Ledwiz downloads.
 Post Posted: Mon Dec 30, 2013 12:53 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 12, 2013 2:50 pm
Posts: 3
I have a similar issue as amelie2805. Is there any other way to debug?
I load future pinball from BAM/fploader. Though, I've tested using the standard Future Pinball executable and it still doesn't function. I see the outputs getting called through the FP debug.
Is there any other way to debug this? I'm guessing it is a problem with the opengl.dll. I have multiple copies in different directories (and even though I've attempted to strip it down to just one in testing maybe one is getting loaded up I don't know about first in the path.)

Thanks.


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Board index » Resources » FP Addons


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron