Register    Login    Forum    FAQ    PinSimDB.org

Board index » Welcome to GoPinball » General Discussion




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Reshade with FP, is it poible?
 Post Posted: Fri Sep 13, 2019 6:22 am 
Offline

Joined: Thu Aug 16, 2012 11:12 pm
Posts: 2413
Location: Arkansas, USA
Francisco,

Did you get this to work?

George


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Reshade with FP, is it poible?
 Post Posted: Fri Sep 13, 2019 7:09 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 15, 2011 10:02 am
Posts: 1884
Location: Argentina
Oh yes, it was something like odd, I select OpenGl and the FPLoader.exe witch is the one I use to open the table, and choose to download all. At first looks it not worked, so I close and re open and there it was.

Did't test to much tho, as soon as I can I will.

Mostly you want to turn on:

Clarity, Luma Sharpen, Vibrance, and Adaptive sharpen, FXAA, High Pass Sharp, Magic Bloom, MXAO, PPFX and SMAA.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Reshade with FP, is it poible?
 Post Posted: Sat Sep 14, 2019 9:44 am 
Offline

Joined: Fri Jun 30, 2017 1:06 pm
Posts: 20
It will work with Future Pinball.exe too. The less Filters / Shaders you chose by installing ReShade, the faster FP is loading.


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Board index » Welcome to GoPinball » General Discussion


Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot], piternog and 3 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: